Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Carlsberg – Ølsmagning og rundvisning i historisk laboratorie

21 april 2016 kl. 18:00 - 20:30

DK300

UnknownInvitation til en helt særlig aften i øllets tegn i de unikke og historiske rammer på det gamle Carlsberg Laboratorie og Research Center, beliggende på Valby Bakke.

Dette er en enestående mulighed for, at få et kik ind bag kulisserne i laboratoriet, hvor nye øl udvikles og at få lov til at sidde og smage øl i det gamle laboratorium fra 1897, hvor bla Emil Chr. Hansen udførte det banebrydendevidenskabelige arbejde med rendyrkning af gær.

Laboratoriet er smukt, opført i italiensk renæssance stil, og oser af historie

Brygmester og seniorforsker, Finn Lok, vil møde os ved statuen af J.C. Jacobsen, som står foran indgangen til det gamle laboratorie, og herefter føre os rundt i forsknings centret alt imens vi hører om øl forskningens mysterier før og nu.

Herefter byder aftenen på smagning af 6 forskellige Carlsberg øl, i det gamle og historiske laboratotie, af forskellige forskellige typer samt brygget efter såvel J.C. Jacobsens gamle originale opskrifter 009_labs_storsåvel som efter mere moderne opskrifter.

Til øllene vil der blive serveret små snacks samt en fortælling om de enkelte øl set fra en brygmesteres side.

Vel mødt til en aften på det gamle Carlsberg.

OBS: mødested ved statuen på Gamle Carlsberg Vej 10 (som på billedet), PRÆCIS kl. 18, da dørerne lukkes. I tilfælde af forsinkelse ring på 41407242.