Opskrift på sanwich boller med øl Opskrift:
Surdej 2 dl (fra Meyers Deli)
Gær 20 g
Øl ½-1 dl (fx Nicks Ale fra Bryggeriet Skands)
Salt 34 g
Vand 1 liter
Citronsaft 1/2 dl
Ølandshvede 300 g
Hvedemel 900 g
Rør hele molevitten ved 2/3 hastighed på røremaskinen i 15-20 min.
Dejen fordeles i 2 høje plast bøtter med låg og sættes til hævning i køleskab i ca. 20 timer.
Med en våd ske tages klatter af dej op fra plastic bøtten og sættes på en bageplade, og trykkes flade og aflange med den våde ske.
Drys evt med frø (hørfrø, græskarkerner, solsikkekerner, quinoa frø)
Bages ved max. ovn temp (min. 250°C) i ca 10 min (hold øje med dem)
Vupti du har nu skønne sanwich boller der flækkes og fyldes med fx. pesto, mayo, tunsalat, avocado, mozzerella og tomat
Velbekommen fra brygmesteren:-)
Categories: Uncategorized
Læs de seneste nyhedsbreve
Recent Posts
En ølklub for kvinder ?! Folk ser desorienterede på mig, når jeg præsenterer dem for ideen. Hvorfor skulle det nu være nødvendigt? Fordi øl næsten altid opfattes som en mandeting, og det er jeg ked af. Jeg vil have kvinder til forstå, at øl i virkeligheden er en ret sofistikeret drik, som snildt kan måle sig med vin. At den […]
Læs videre
Opskrift: Surdej 2 dl (fra Meyers Deli) Gær 20 g Øl ½-1 dl (fx Nicks Ale fra Bryggeriet Skands) Salt 34 g Vand 1 liter Citronsaft 1/2 dl Ølandshvede 300 g Hvedemel 900 g Rør hele molevitten ved 2/3 hastighed på røremaskinen i 15-20 min. Dejen fordeles i 2 høje plast bøtter med låg […]
Læs videre
Under yderst kyndig ledelse, af de to ægte bryggere, Allan og Søren, kom 28 kvinder i ØlKlubForKvinder bag kulisserne på fremstillingen af de skønne og populære mikrobryg fra Husbryggeriet Jacobsen, beliggende i de historiske bygninger på det gamle Carlsberg på Valby Bakke. Vi blev budt velkommen i bryghuset imellem de tre smukke kobberkedler, hvor Allan og Søren […]
Læs videre
Fint øl-tema i oktober måneds udgave af Samvirke, der netop er udkommet:-) Følgende er et uddrag, og vil I læse temaet har jeg lagt et link nederst. Link til bladet hvor øl-temaet er fra side 14-26: Samvirke – oktober 2015 God læselyst fra brygmesteren
Læs videre