Her deler jeg opskriften på den skønneste ølkage fra min mors hemmelige kogebog 500g mel 400g sukker 1spsk bagepulver 2spsk kanel 1tsk vanillesukker 1tsk kardemomme 1tsk nelliker 1 stor øl (ca. 1/2l) 1 time v/175 grader Skæres i skiver og smør på – Bedst efter et par dage…
Læs videre »
Jeg ankom med min ølkasse fyldt med Jacobsen øl til Heidi´s fødselsdag for ti piger. Invitationen lød på at fortælle om øl samtidig med, at jeg skulle præsentere og servere 6 forskellige øl typer før og under middagen. Heidi havde foreberedt en masse skønne små retter, som passede til de forskellige øl… fisk, pølse, bulgursalat, […]
Læs videre »
Kære alle kvinder Tak for sidst, håber I havde en dejlig aften, stemningen i Bar Jacobsen var ihverfald fantastisk hvilket også kan opleves fra TV2 indslaget. Som lovet sender jeg her et link til liste med de øl, som jeg præsenterede for Jer, indholdende, hvad de anbefales at bliver serveret til samt ved hvilken temperatur: download […]
Læs videre »
En ølklub for kvinder ?! Folk ser desorienterede på mig, når jeg præsenterer dem for ideen. Hvorfor skulle det nu være nødvendigt? Fordi øl næsten altid opfattes som en mandeting, og det er jeg ked af. Jeg vil have kvinder til forstå, at øl i virkeligheden er en ret sofistikeret drik, som snildt kan måle sig med vin. At den […]
Læs videre »
I lørdags havde jeg et af mine arrangementer, øl-cocktails! Det lyder ret specielt, men pirrer nysgerrigheden hos mange. Det blev til en hyggelig pigeaften hvor reaktionen var, efter at have prøvet forskellige slags, at de alle syntes øl-cocktails er super lækre. De har en friskhed, sødme og et touch af den klassiske øl-smag, der bringer tankerne […]
Læs videre »
Jeg glæder mig til, at kunne præsentere Jer for et kommende arrangement, nemlig et dessertkursus, hvor øl indgår som ingrediens. Dessertkurset laver jeg sammen med Morten Heiberg. Sammen kreerer vi 3 – 4 desserter, smager øllene undervejs og sidst, men ikke mindst skal vi spise de skønne sager, vi har fremstillet. Dato, tid, sted og pris […]
Læs videre » |