Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Hjernesmart & Ølsmagning på Endrupgaard – UDSOLGT nyt arrangement 2. APRIL

5 marts 2017 kl. 14:00 - 16:00

DK295

ØlKlubForKvinder byder velkommen til to lærerige timer foran pejsen på Endrupgaard, hvor Anette Prehn, foredragsholder og forfatter til fem bøger om hjernens spilleregler, vil lære os at blive “hjernesmarte” forældre samtidig med vi smager på øl og spiser hjemmebagte kager.

I billetprisen er inkluderet Anettes seneste bog “Hjernesmarte Børn”, ølsmagning med brygmester Annemarie Hartvig af fire forskellige typer øl fra Husbryggeriet Jacobsen samt hjemmebagte kager.

Hjernen følger bestemte spilleregler, men de er stadig ukendte for de fleste. Derfor kommer mange af os til at kommunikere og handle hjerneklodset i en række samspilssituationer. Anettes oplæg giver os bl.a. indsigt i, hvordan man

  • Vender “Stop så!” situationer til læring
  • Forstår, hvad der sker i hjernen, når dit barn reagerer med raseri, frygt eller nervøsitet
  • Hvilken metode, der kan hjælpe dig til at se en situation fra nye vinkler, når du er gået i baglås

Du bliver “dus” med begreber som amygdala, pandelapperne og selvdirigeret neuroplasticitet – og bedre i stand til at klæde dit barn (og dig selv) på til at kunne tackle livets op- og nedture.

Anette driver på 13. år sin egen virksomhed, Centre for Brain-Based Leadership and Learning, og har kunder fra bl.a. Bosch, Ericsson, Danske Bank, Lego og Novozymes. Hun har en særlig evne til at formidle hjerneforskning jordnært og på måder, som mennesker let kan huske og bruge. Hun bor i Fredensborg, er mor til to, bonusmor til to og gift med en brygmester 🙂


På gensyn på Endrupgaard

Kira & Annemarie – ØlKlubForKvinder