Besøg på Husbryggeriet Jacobsen i fredags….

IMG_5614Under yderst kyndig ledelse, af de to ægte bryggere, Allan og Søren, kom 28 kvinder i ØlKlubForKvinder bag kulisserne på fremstillingen af de skønne og populære mikrobryg fra Husbryggeriet Jacobsen, beliggende i de historiske bygninger på det gamle Carlsberg på Valby Bakke.

Vi blev budt velkommen i bryghuset imellem de tre smukke kobberkedler, hvor Allan og Søren viste og fortalte om, hvordan brygprocessen her tager sin start.IMG_5617

Turen gik bla til den gamle kælder med hvælvingerne, hvor en del af processerne foregår. Her fik vi lov, at IMG_5619smage årets juleøl skænket direkte fra den store køletank. Arrangementet sluttede i et ganske særligt rum, hvor der opbevares gamle gibsfigurer af Carlsbergs grundlægger og kone – blandt disse foregik ølsmagningen af 5 forskellige særlig udvalgte øl fra bryggeriets sortiment, ledsaget at snacks og en fortælling om hvordan netop disse øl fremstilles.

Da dette arrangement blev meget hurtigt udsolgt, og efterspørgslen har været stor, gentages succesen med endnu et arrangement fredag den 4. dec kl. 16-18.30, ku´ jo være en udmærket indledning til en hyggelig julefrokost med veninder eller kolleger:-) Tilmelding under “Arrangementer”.

De bedste hilsner fra Brygmesteren

Categories: Uncategorized

kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *