Arrangement No. 2 i ØlKlubForKvinder – Ølcocktails

Oplægget i invitationen til arrangement No. 2 i ØlKlubForKvinder var følgende:

Ølcocktails – det kan man da ikke? Mega trend i USA. En aften hvor I lærer at mixe cocktails af Jacobsen øl og “almindelige” cocktail ingredienser som lime, mynte, sukkersirupper… krydret med en masse viden om øl. Hertil serveres lækre snacks.

Alle pladser var solgt, så det det tegnede godt:-)

Solen skinnede og det var det skønneste forårsvejr, så jeg besluttede at vi skulle sidde i haven mellem goggende have-høns og mine ny udsprungne lyserøde klatre roser.

Præcis på slaget 18 myldrede forventningsfyldte kvinder ind i haven (samt 4 mænd, som først troede jeg blot var chauffører, men fandt så ud af, at de havde tilmeldt sig via Billetto som jeg bruger som betalingsmodul, og hvoraf det ikke fremgår, at det er et kvinde arrangement….jeg er nu ret sikker på, at både mænd og kvinder hyggede sig i hinandens selskab:-)

Alle fik en opskriftsamling indeholdende 6 forskellige cocktails med navne som “Bitter Margarita” og “Hallo Jacob”. Jeg introducerede hver enkel cocktail, med beskrivelse af ingredienser, fremstillings metode, tilhørende udstyr, glas type mv.

Så blev der ellers med stor entusiasme og dejlig stemning fremstillet cocktails omkring de 3 borde, hvor der blev arbejdet på bedste team vis, med fremragende hjælp af min niece Louise, (som sammen med sine veninder var “prøveklud” for mit første ølcocktail arrangement, hjemme i Louises hyggelige stue på Værmedamsvej).

Mens der blev hakket, squeezet, afmålt og pyntet, fortalte jeg lidt om øl generelt bla om den Jacobsen Øl der indgik i cocktailen. Når alle ved fælles hjælp havde fået fremstillet den forskrevne cocktail, blev der skålet, smagt og evt justeret med diverse ingredienser så den sad lige i skabet, samtidig med at mine små tapas retter blev indtaget.

Efter 3 timer og 6 cocktails sluttede vi af med en bedømmelse af de 6. “Stormy Viking” løb af med sejren som aftenens bedste cocktail.

Blandt aftenens gæster var journalist Mie fra ugebladet Søndag, samt hendes fotograf. Besøget af de to skal føre til en artikel i ugebladet om mig og min ØlKlubForKvinder.

Tak for en dejlig forårsaften i selskab med Jacobsen øl i skønne nye blandinger:-)

Categories: Uncategorized

kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *